itulau_fanua

tala fou

O le sui faatonu o le Matagaluega o Aoga a Zhejiang na asiasi atu i le Alamanuia ma A'oa'oga Integration Base a le ZUOWEI & Zhejiang Dongfang Vocational College.

O Oketopa 11, o sui o le vaega pati a le Zhejiang Education Department ma Chen Feng, na alu le sui faatonu i Alamanuia ma A'oa'oga Integration Base o ZUOWEI & Zhejiang Dongfang Vocational College mo su'esu'ega.

https://www.zuoweicare.com/about-us/

O le Alamanuia ma A'oa'oga Integration Base e taula'i i le a'oa'oina o tagata matutua tausi ma'i fa'atasi ai ma va'aiga fa'ava-o-malo, tomai fa'apolofesa ma uiga tau galuega.O lenei fa'avae e fa'aaogaina meafaigaluega fa'apitoa mo tausi ma'i ma o lo'o i ai se 'au o faia'oga e tele le poto masani fa'atino, e mafai ona maua ai e tamaiti a'oga se si'osi'omaga lelei a'oa'oga ma avanoa mo le atina'eina o galuega.

Na faamamafaina e Chen Feng: O le Alamanuia ma A'oga Tu'ufa'atasi Base o se vaega taua o a'oa'oga maualuluga ma se nofoaga taua mo tamaiti a'oga e fa'aleleia atili ai o latou tomai fa'apitoa ma fa'atulagaina o latou tomai fa'apolofesa.E ala i le galulue faʻatasi i le va o aʻoga ma atinaʻe, e mafai ona sili atu le tuʻufaʻatasia o aʻoaʻoga faʻaleaʻoaʻoga ma faʻaleleia le tulaga lelei o aʻoaʻoga matata, ma i le taimi lava e tasi, e maua ai foi se tulaga talafeagai mo atinaʻe e tuʻuina atu ai taleni tausisoifua sili ona lelei.

Na maua foi e Chen Feng se malamalamaaga loloto i le faiga o le galulue faatasi ma le anotusi o le galulue faatasi i le va o le ZUOWEI ma le Zhejiang Dongfang Vocational College, ma faʻamaonia le suʻesuʻega ma faʻataʻitaʻiga na faia e itu uma e lua i le galueaina o taleni, faʻataʻitaʻiga, atinaʻeina o mataupu, ma le faʻafouina o alamanuia.Na ia faʻamoemoe o Alamanuia ma Aʻoaʻoga Tuʻufaʻatasiga e mafai ona avea ma faʻavae taua mo le faʻaleleia o taleni maualuga ma le tuʻuina atu o tagata faigaluega sili atu i atinaʻe i le Itumalo o Zhejiang ma e oʻo lava i le atunuʻu atoa.

O le galuega autu o aʻoaʻoga matata o le faʻatupuina lea o tagata tomai faʻapitoa, ma faʻalolotoina le tuʻufaʻatasia o alamanuia ma aʻoaʻoga o se auala talafeagai e faʻaleleia ai le atinaʻeina o le tulaga maualuga o aʻoaʻoga matata. mataupu o le galulue faatasi a le aoga-pisinisi, lea e mafai ona avea ma faasinomaga mo isi pisinisi ma aoga.


Taimi meli: Oke-26-2023