itulau_fanua

tala fou

Fa'amalo! Shenzhen Zuowei Tech na pasia ma le manuia le fa'avaomalo ISO13485 fa'atonuga faiga fa'atonuga.

Talu ai nei, na pasia ai e Shenzhen Zuowei tekinolosi le ISO13485: 2016 faʻataʻitaʻiga faʻapitoa o le pulega o masini faafomaʻi, o lona uiga ua ausia e le kamupani tulaga lelei tulaga faʻavaomalo ma manaʻoga faʻatonutonu.

dxrdf (4)

ISO13485 o le tulaga sili ona faʻamaonia faʻavaomalo tulaga faʻavaomalo i totonu o le falemaʻi masini faʻafomaʻi, ma o lona igoa atoa Saina o le "Fomaʻi Faʻatonu Faʻatonu Faʻatonuga Faʻatonu mo Manaoga Faʻatonu", o se tulaga faʻavaomalo tutoʻatasi na atiaʻe e le International Organization for Standardization (ISO) ma talafeagai. i le alamanuia masini faafomai.ISO13485 e faʻavae i luga ole ISO9000 ma faʻaopoopo nisi manaʻoga faʻapitoa mo le falemaʻi masini faʻafomaʻi, o manaʻoga faʻapitoa i le faʻamaoniaina o oloa, faʻatonutonuina o gaioiga ma isi vaega.

dxrdf (1)

Shenzhen Zuowei e taulaʻi i taimi uma i le atinaʻeina o oloa, gaosiga ma le lelei o le pulea e pei o le faamuamua pito i luga, Na pasia le ISO13485, faʻailogaina o oloa a le matou kamupani i le tulaga lelei o loʻo i totonu o tulaga faʻavaomalo, faʻaalia atili le malosi o le kamupani e tuʻuina atu i le lalolagi atoa tagata faʻatau masini faafomaʻi ma tekinolosi. ma auaunaga oloa faʻapitoa, mo le atinaʻeina o le kamupani i le tulaga o masini faʻafomaʻi na faʻavaeina se faavae fou.

dxrdf (2)

I le taimi muamua, o oloa a le matou kamupani ua pasia le US FDA resitala, EU MDR resitala ma CE faʻamaonia.O na tusipasi o se ata o le kamupani R & D ma le malosi fou, faiga lelei oloa ma le malosi atoatoa, lea o le a mautinoa ai le siitia o se tulaga sili atu le matagofie o se faasaienisi ma tekinolosi i le malae faava o malo!

dxrdf (3)

I le lumanaʻi, o le a ave e Shenzhen Zuowei lenei tusipasi o se avanoa, e tusa ai ma tulaga faʻatulagaina o pulega lelei, faʻaauau pea ona faʻamautinoa e faʻavae i luga o pulega faʻaleleia, faʻaleleia atili le lelei o le lotoifale, faʻaauau pea ona faʻaleleia tulaga o auaunaga, ma tuʻuina atu oloa sili atu ma auaunaga faʻapitoa. mo tatou tagata fa'atau.


Taimi meli: Mati-17-2023