itulau_fanua

tala fou

Zuowei kamupani tekonolosi, na vala'aulia i matou e auai i le 'Savali i totonu o le Hong Kong Stock Exchange' pisinisi fefa'ataua'iga i Hong Kong.

Mai Aukuso 15th i le 16th, Ningbo Bank, faʻatasi ma le Hong Kong Stock Exchange, faʻafeiloaʻi manuia le "Savali i totonu o le Hong Kong Stock Exchange" faʻatau pisinisi i Hong Kong. Shenzhen ZuoWei Technology Co., Ltd. na vala'aulia e auai ma, fa'atasi ai ma fa'avae, ta'ita'ifono, ma fa'atonu a le IPO mai kamupani e 25 i le atunu'u atoa, na fa'atalanoaina faiga fa'atupuina o le maketi tetele ma mataupu fa'atatau ile lisi fa'atasi.

Taitai o zuowei Tekonolosi

E lua aso o le fa'amoemoe, fa'atasi ai ma le fa'atonuga, ma o autu ta'itasi ta'itasi sa fa'atatau tonu i mana'oga o atina'e, e aofia ai le lelei o atina'e e filifili e lisi i Hong Kong, le siosiomaga pisinisi i Hong Kong, pe fa'afefea ona fa'afeso'ota'i lelei ma. tagata teu tupe i le maketi tetele o Hong Kong, le siosiomaga faaletulafono ma lafoga i Hong Kong, ma le auala e pulea lelei tupe faavae mai fafo pe a uma ona lisiina i luga o le maketi o oloa a Hong Kong.

https://www.youtube.com/shorts/vegiappHTcg

I le taofi lona lua o le mea na tupu, na asiasi atu ai le aufaipisinisi i le Investment Promotion Agency a le Hong Kong Special Administrative Region Government, lea e tuuto atu i le faalauiloaina o pisinisi pisinisi a Hong Kong ma fesoasoani i pisinisi i fafo ma atunuu i le faalauteleina o latou pisinisi i Hong Kong. O le Peresetene o Mainland and Greater Bay Area Business i le Investment Promotion Agency, Ms. Li Shujing, na ia tuuina atu se lauga autu ua faaulutalaina “Hong Kong – The Premier Choice for Business”; le Global Director of Family Office, Mr. Fang Zhanguang, na ia tuuina atu se lauga autu ua faaulutalaina "Hong Kong - A Global Leader in Family Office Hubs". Ina ua mae'a lauga, sa auai le aufaipisinisi i talanoaga i mataupu e pei o faiga faavae mo pisinisi o lo o teu faafaigaluega i Hong Kong, faiga mo le faatuina o le laumua/subsidiaries i Hong Kong, ma se faatusatusaga o tulaga manuia o le siosiomaga pisinisi i le va o Hong Kong ma Sigapoa.

https://www.youtube.com/watch?v=d0wVUnKEfKA

I le tulaga fa o le mea na tupu, na asiasi atu ai le au faipisinisi i le ofisa o King & Wood Mallesons i Hong Kong. O le Paaga ma le Ulu o le Autasi M&A Practice i Hong Kong, Loia Lu Weide, ma Loia Miao Tian, ​​na tuuina atu se folasaga faapitoa i luga o le "Tulafono Fuafuaga ma le Pulega o le Tamaoaiga mo IPO Founders and Shareholders Aʻo leʻi alu i le lautele". O loia o Lu ma Miao na taulaʻi atu i le faʻalauiloaina o faʻatuatuaga a le aiga ma mafuaʻaga o le faʻatūina o faʻamaumauga a le aiga i Hong Kong. Ms. Ma Wenshan, Paaga o Lafoga ma Auaunaga Faufautua Pisinisi i EY Hong Kong, faʻasoa faʻamatalaga i luga o le "Tax Considerations in Planning for a Hong Kong IPO", faʻamaonia ai le iloiloga o lafoga mo kamupani o loʻo lisiina i Hong Kong ma le faiga o lafoga a Hong Kong.

https://www.zuoweicare.com/multifunctional-heavy-duty-patient-lift-transfer-machine-electric-lift-chair-zuowei-zw365d-51cm-extra-seat-width-2-product/

O lenei fa'amoemoe na fa'afaigofieina pisinisi ma fa'amoemoe mo se IPO i luga o maketi fa'atau oloa a Hong Kong e fa'afeso'ota'i lelei ma le maketi fa'ava-o-malo. E le gata ina faalolotoina ai le malamalama o pisinisi ia Hong Kong o se nofoaga autu tau tupe faava o malo ae na maua ai foi se tulaga mo fefaʻatauaʻiga faʻafesagaʻi ma faʻalapotopotoga e pei o le Hong Kong Stock Exchange, le Investment Promotion Agency a le Hong Kong Special Administrative Region Government. , fa'alapotopotoga fa'apisinisi, ofisa loia a King & Wood Mallesons, ma le kamupani su'esu'e a Ernst & Young.

 

 


Taimi meli: Sep-04-2024