itulau_fanua

tala fou

Zuowei Tech e fa'aalia Fofo mo le Soifua Maloloina ile Rehacare 2024

Zuowei Tech, o se taʻimua i le tuʻuina atu o oloa soifua maloloina avant-garde, ua fiafia e faʻasalalau lona auai i le Rehacare 2024 faʻaaloalogia.fa'aaliga. Faʻailoaina o se taʻutaʻua taʻutaʻua i le soifua maloloina ma le toe faʻaleleia o vaega, Rehacare e maua ai se avanoa e le mafaatusalia mo kamupani e faʻaalia ai a latou mea fou fou ma tulaga faʻaonaponei i le tulaga o tekinolosi faʻafomaʻi.

I lenei fa'afiafiaga fa'apitoa, Zuowei Tech o le a ave i le tulaga tutotonu, tu'uina atu se fa'asologa o oloa fa'afouga fa'ainisinia e fa'aleleia ai le lelei o le tausiga o ma'i ma fa'afaigofie le galuega a foma'i soifua maloloina.

https://www.zuoweicare.com/

Le Masini Fa'amama Fa'amama Fa'atonu: O se Suiga Fa'ata'ita'iga i Fa'amafanafanaga

O se tulaga iloga i le laina a Zuowei Tech o leMasini Fa'amama ole Fa'amama ole Atamai. O lenei masini fou ua mamanuina ma'oti e fa'amalieina ai mana'oga ile urinary ma le manava o tagata mama'i a'o fa'atumauina tulaga maualuga o le tumama ma le tumama. Faʻapipiʻiina i masini faʻapitoa ma faʻatekonolosi sili, e ofoina atu ai se fofo e aunoa ma se faʻaogaina mo le puleaina o le le faʻamalosi, faʻamautinoa le filemu o le mafaufau ma faʻaleleia le faʻamafanafanaga mo tagata mamaʻi ma tagata tausi.

Masini fa'amama fa'amama fa'amama mo le ma'i taotooto

Le Masini Ta'ele Moega feavea'i: Toe fa'avasega le tumama mo le moega

O le isi mea taua o le faaaliga o le aMasini Ta'ele Moega feavea'i. O le fa'amalieina o tagata matutua ma i latou e utiuti le feoa'i, o lenei masini e mafai ai ona maua se ta'ele fa'afouina e aunoa ma le alu ese mai le moega. O lo'o fa'aalia ai le mamafa o le vai ma le fa'atonutonuina o le vevela mo se ta'ele fa'apitoa. O le mamanu fa'apitoa o le masini ma foliga fa'aoga-fa'aoga ua fa'atulaga e suia ai faiga ta'ele mo i latou e le mafai ona fa'aogaina fale ta'ele masani.

https://www.zuoweicare.com/portable-bed-shower-zuowei-zw186pro-for-elderly-product/

 

 

Le Nofo Si'i Si'i: Inisinia Ergonomic mo le Fa'aleleia o Fe'avea'i

O le a tuʻuina atu foʻi e Zuowei Tech leSiitia Nofo Si'i, o se nofoa ergonomically mamanuina e ofoina atu se fofo saogalemu ma lelei mo le fesiitaiga o tagata matutua poʻo tagata le atoatoa. Faatasi ai ma le tuʻufaʻatasia o tekinolosi siʻitia pito i luga, o le nofoa e faʻafaigofieina ma faigofie le faʻafeiloaʻiga, faʻaitiitia ai le lamatiaga o manuʻa i le maʻi ma le tausi maʻi. O lenei masini o se molimau i le faʻaleleia atili o le gasegase ma le tutoʻatasi aʻo faʻaititia tele le manaʻoga faʻaletino i fomaʻi soifua maloloina.

https://www.zuoweicare.com/multifunctional-heavy-duty-patient-lift-transfer-machine-electric-lift-chair-zuowei-zw365d-51cm-extra-seat-width-2-product/

I le Rehacare 2024, ua sauni le Zuowei Tech e faʻaalia lana tautinoga le maluelue i le faʻaleleia atili o le falemaʻi soifua maloloina e ala i mea faʻatekonolosi. Faatasi ai ma se vaega o oloa suaina eleele, o loʻo faʻamoemoe le kamupani e siitia le tausiga o maʻi, faʻaitiitia le mamafa o galuega a fomaʻi soifua maloloina, ma fesoasoani i le soifua manuia lautele ma le faʻamafanafanaina o i latou o loʻo manaʻomia.

Tagata asiasi ile Rehacare 2024e vala'aulia ma le agaga fa'afetai i le fale'oloa a Zuowei Tech e molimauina nei fofo fou ma su'esu'e pe fa'apefea ona latou toe fa'aleleia le laufanua o le soifua maloloina.


Taimi meli: Aukuso-07-2024