itulau_fanua

tala fou

Ole Robot Fesoasoani Savali Malamalama e Fa'atagaina Tagata Stoke e Toe Tutū

Mo tagata e lelei vae, o se mea masani le gaoioi saoloto, tamoʻe ma oso, ae mo tagata pipili, e oʻo lava i le tutu ua avea ma mea taugata. Matou te galulue malosi mo a matou miti, ae o la latou miti o le savali e pei o tagata masani.

ma'i pipili

O aso uma, e nonofo tagata mamaʻi maʻi i nofoa faʻataʻavalevale pe taoto i luga o moega ile falemaʻi ma tilotilo i le lagi. E tofu uma i latou ma se miti i o latou loto ia mafai ona tutu ma savavali e pei o tagata masani. E ui lava mo i matou, o se gaioiga e mafai ona faigofie ona ausia, mo tagata mamaʻi, o lenei miti e matua le mafai lava!

Ina ia faataunuuina la latou miti o le tutu i luga, sa latou o atu pea lava pea i totonu ma fafo o le nofoaga mo le toe faaleleia ma talia galuega faigata o le toe faaleleia, ae sa latou toe foi lava na o i latou! O le oona i totonu e faigata ona malamalama i ai tagata masani. E le taʻua le tu, o nisi o tagata mamaʻi tuga e manaʻomia le tausiga ma le fesoasoani mai isi e oʻo lava mo le tausiga o le tagata lava ia. Ona o se faʻalavelave faʻafuaseʻi, na suia ai i latou mai tagata masani i tagata mamaʻi, o se aafiaga tele ma avega i o latou mafaufau ma lo latou aiga fiafia muamua.

E tatau ona fa'alagolago tagata ma'i paraplegic i le fesoasoani a nofoa fa'ata'avalevale ma tootoo pe afai latou te manana'o e feoai pe feoa'i i le olaga i aso faisoo. O nei masini fesoasoani e avea ma o latou "vae".

O le nofo umi, malolo i le moega, ma le leai o se faamalositino e faigofie ona oo atu ai i le manava. E le gata i lea, o le mamafa umi i luga o le tino o le tino e mafai ona mafua ai le ischemia faifaipea, hypoxia, ma le le lelei o meaai, e oʻo atu ai i le maʻi o le tino ma le necrosis, e oʻo atu ai i le moega. E toe lelei ma sili atu le leaga o moega, ma e toe lelei pea lava pea, ma tuʻu ai se faʻailoga e le matineia i luga o le tino!

Ona o le umi o le le lava o faamalositino i totonu o le tino, i le aluga o taimi, o le a faʻaitiitia le gaioiga o vae. I tulaga ogaoga, o le a taʻitaʻia ai maso atrophy ma deformation o lima ma vae!

O le paraplegia e aumaia ia i latou e le gata i le faʻaleagaina o le tino, ae faʻapea foʻi ma le mafaufau. Na matou faalogoina i se tasi taimi le leo o se gasegase e le atoatoa le malosi o le tino: "E te iloa, ou te sili atu i isi e tutu mai ma talanoa mai ia te au nai lo le nofonofo i lalo e fesootai ma aʻu? O lenei taga itiiti e gatete ai loʻu loto." Galue, lagona le leai o se fesoasoani ma le oona..."

Ina ia mafai ona fesoasoani i nei vaega e lu'itau solo ma mafai ai ona latou fiafia i se poto masani femalagaa'i e aunoa ma se pa, na faalauiloa ai e Shenzhen Technology se robot savali atamai. E mafai ona fa'ataunu'uina galuega fe'avea'i ausilali atamai e pei o nofoa fa'ata'avalevale atamai, a'oa'oga toe fa'aleleia, ma felauaiga. E mafai ona fesoasoani moni i tagata mamaʻi e maualalo le gaioiina o vae ma le le mafai ona tausia i latou lava, foia faafitauli e pei o le feʻaveaʻi, tausiga o le tagata lava ia, ma le toe faʻaleleia, ma faʻamalolo le tele o le tino ma le mafaufau.

Faatasi ai ma le fesoasoani a robots savali atamamai, e mafai e tagata mamaʻi faʻamaʻi ona faia aʻoaʻoga gait malosi i latou lava e aunoa ma le fesoasoani a isi, faʻaitiitia le avega i luga o latou aiga; e mafai foʻi ona faʻaleleia faʻalavelave e pei o maʻi moe ma galuega cardiopulmonary, faʻaitiitia maso spasms, puipuia maso atrophy, niumonia accumulative, ma puipuia manuʻa ivi. Pi'o le itu ma le fa'aletonu o le tamai povi.

O robots savali atamai ua aumaia ai se faamoemoe fou i le toʻatele o tagata mamaʻi maʻi. O le atamai faʻasaienisi ma tekinolosi o le a suia ai le olaga ua mavae ma fesoasoani moni i tagata mamaʻi e tutu i luga ma toe savali.


Taimi meli: Me-24-2024